Hoofdlokaal

Terrein en locatie

Groene Wegel 2, 9230 Wetteren

Scouts Prins Boudewijn is erg rustig gelegen, op ongeveer 2 km van het centrum van Wetteren. Natuur- en recreatiegebieden zijn bereikbaar op wandelafstand.

Het terrein bestaat uit een open grasveld omringd door een bos. Aan de overkant van de weg bevindt zich nog een deel van het terrein. De totale oppervlakte is ongeveer 8000 m², waarvan 3000 m² bos.

Grootwarenhuizen Colruyt, Aldi, Lidl, Carrefour en Delhaize, meerdere bakkers, een ziekenhuis en de Action bevinden zich binnen een straal van 2 kilometer.

Accomodatie

Het hoofdgebouw bestaat uit een uitgeruste inoxkeuken met professioneel gasvuur met oven, frigo, diepvriezer, microgolf en koffiezet. Bestek, borden, pannen en potten zijn aanwezig voor 35 personen. Handdoeken, afwasmiddel, toiletpapier en kuisproduct zijn niet aanwezig. Borstels, dweilen en emmers wel.

Op het gelijkvloers bevinden zich de toiletten, douches, een grote leefruimte (inclusief tafels, stoelen en banken) en de keuken. De bovenverdieping bestaat uit een grote slaapzaal en kleiner slaapzaaltje (of vergaderzaaltje).

Centrale verwarming, buitenverlichting, een brandalarm, branddeuren en een nooduitgang zijn aanwezig.

Keuken
Achterliggende terrein
Het achterliggende terrein

Huurprijs

Het hoofdgebouw (maximaal 35 personen) wordt samen met één chalet verhuurd. In deze chalet mag niet geslapen worden. Deze worden enkel verhuurd aan jeugdbewegingen, scholen, sportclubs en socio-culturele organisaties, geen fuifverhuur.

De huurprijs bedraagt € 98,00 / nacht voor verblijven in 2017 (2018: € 100,00, 2019: € 102,00). Deze huurprijzen zijn exclusief de verbruikskosten voor water, elektriciteit en aardgas. Tenten kunnen bijgezet worden bij overnachting van meer dan 2 nachten aan een meerkost van € 15 / nacht + € 2 / persoon / nacht (max. 20 personen in tenten).

De waarborg bedraagt 400 euro voor een verblijf van 2 nachten of minder en 750 euro vanaf 3 overnachtingen.

Selecteer een datum
Ma
Vr
Za
Zo

Alle dagen aangeduid met een rode cirkel zijn niet meer beschikbaar.

Reservatie aanvragen

€ 0

Voorlopige prijs op basis van opgegeven aantal dagen en personen. Exclusief elektriciteit, gas en water. Definitieve prijs zal in huurcontract staan.

U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door onze website. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie