Contacteer ons via e-mail

Contactgegevens

Voor dringende communicatie

De telefoonnummers van de verhuurverantwoordelijken worden altijd meegedeeld bij aanvang van het verhuur.

Groepsleiding

Kim Vandewoestijne: +32 493 69 92 90
Thibo Droessaert: +32 471 34 32 24
Fran Declercq: +32 468 20 43 00
groepsleiding@scoutswetteren.be

Kapoenen

De Kapoenen is de tak voor de allerkleinsten. Het leven van een kapoen (6-8) is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Sommigen gaan voor de eerste keer naar de scouts, voor de eerste keer op weekend, voor de eerste keer op kamp. Zoveel nieuwe dingen! Wat doen we bij de kapoenen? We spelen, we ravotten, we maken ons vuil, we kliederen en kladderen, we zingen, we klimmen in de bomen... Een heleboel dus! Speelkledij is een must!

Emmanuelle

Pika

Kim Vandewoestijne

Ondernemende wasbeer

Toon Vanoverbeke

Standvastige ezel

Zita Van Parys

Assertieve parkiet

Marte De Wilde

Katrijn Braet

Sander Meirlaan

Wouters

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de wouters. Zij voelen zich vaak al ervaren scouten, en dat zijn ze eigenlijk ook wel een beetje. Wouters worden zich steeds meer bewust van wat er rond hen gebeurt: op school, thuis en op de scouts. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. Ze verleggen hun grenzen, halen kattenkwaad uit en kunnen vooral onbezorgd spelen.

Xander Rasschaert

Ijverige vink

Lola Florijn

Margot Lippens

Joviale sifaka

Phoebe

Aimabel schaap

Mona Lanckman

Oprechte olifant

Janne Stroo

Zonnig konijn

Jonggivers

De jonggivers, een geval apart. Niet oud, maar ook niet zo jong meer. In ieder geval in volle ontwikkeling. Ze mogen al alleen op pad, leren sjorren, kaartlezen en gaan op tentenkamp, waar ze zelfs hun eigen potje leren koken! Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Een tak boordevol nieuwe dingen!

Mathis De Bachere

Verantwoordelijke arassari

Seppe Vanoverbeke

Trotse baviaan

Michiel

Ongeremde ezel

Tibo De Wilde

Gedreven boskonijn

Jarne Smet

Levensgenietende steppelemming

Zeno De Smedt

Givers

Givers trekken samen op, hun vrienden zijn heilig. Ze hechten heel veel belang aan de groepssfeer. Van hun leiding krijgen ze alle mogelijkheden, ervaringen, spanning en enthousiasme die ze alleen binnen scouting kunnen vinden. Maar givers hebben ook hun eigen willetje. Ze krijgen dan ook elke keer dat ietsje meer. Dat ietsje meer participatie, dat ietsje meer zelfstandigheid, dat ietsje meer uitdaging. Als je hier zit, ben je al een echte!

Thibo Droessaert

Speels wevertje

Sam Van Beethoven

Gevatte springbok

Bert Stroobant

Onbevreesde slangehalsvogel

Viktor Van Hecke

Fran Declercq

Trouw stekelvarken

Jin

Jin, Jij en Ik een Noodzaak. Als jin sta je op een grens: die tussen lid en leiding. In hun eigen 'jonge' stijl werken ze gekke activiteiten, projecten en zelfs hun kamp uit. Al doende leren ze samen te werken en verantwoordelijkheid op te nemen. Hieruit groeit engagement voor de groep en voor de samenleving. Het is een jaar waarin ze hun eigen zegje hebben, waar ze samen met hun medejin tot ideeën komen en ze samen uitwerken. De jin gaat op buitenlands kamp. Ze organiseren financiële activiteiten om dat te kunnen bekostigen. Ze mogen zelf hun kamp invullen en vorm geven. Jin, gun ze hun apenjaar!

Jari Raeymackers

Onbevreesde arassari

Felix

Ondeugende fret

Hannelore

Sociale scholekster

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie