Wafelbak 2024 - Wafels bestellen

Geplaatst op 12 maart 2024

Het is weer zo ver! De ouders, leden en leiding van Scouts Prins Boudewijn bakken weer heerlijke wafels. Met het verdiende geld willen we verder investeren in ons nieuw gebouw. Met de rest van de winst willen we graag de groepsreis op Paasmaandag sponseren. We staan zondag 24 maart op de zondagsmarkt van Wetteren, en verkopen de hele dag aan huis. Daarnaast kunt u ook wafels bij ons bestellen zodat je zeker bent van een pakje! Deze kan je afhalen op de scouts op zondag 24 maart tussen 14u en 18u. Bestellen kan via het bestelformulier! Alvast bedankt!

Volg je kapoen

Doorheen het jaar en tijdens weekends en kampen posten we geregeld foto's en updates op onze facebook pagina.

Like onze pagina

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie