Wafelbak 2024 - Help jij bakken?

Geplaatst op 26 februari 2024

Beste ouders,

Wafelbak is terug! Dit jaar verkopen we opnieuw onze heerlijk zelfgemaakte wafels, ten voordele van onze groepsreis en het nieuwe lokaal!

Om de wafeltjes te bakken doen we een warme oproep naar u toe en vragen we uw hulp. De ingrediënten worden op voorhand besteld, daarom is het noodzakelijk dat u laat weten hoeveel kilo wafels u wilt bakken. U kunt kiezen tussen 2, 3 of 5 kg. Laat voor woensdag 6 maart iets weten via het online formulier:  https://forms.gle/Ystb8AL6Ba53b8fq6.

Op jullie vraag is er nu ook de mogelijkheid om samen te bakken! We organiseren namelijk een groot bakmoment in de gemeentelijke feestzaal op zaterdag 23 maart. Iedereen is welkom, met of zonder wafelijzer! Ook hier vragen we je iets te laten weten via het online formulier, zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Alvast bedankt voor uw helpende hand!

De ingrediënten worden uitgedeeld op zondag 10 maart tussen 17-18 uur. Daarbij zal een brief zitten met het recept, prijzen en verdere uitleg.

De gebakken wafels kunnen op zaterdag 23 maart tussen 13u30 en 20u30 in de gemeentelijke feestzaal of op zondag 24 maart in het lokaal voor de wafelverkoop verzameld worden.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet ons aan te spreken of een mailtje te sturen naar het onderstaand e-mailadres!

Wafelse groeten!

De leidingsploeg

wafelbak@scoutswetteren.be
+32 470 22 27 17

Volg je kapoen

Doorheen het jaar en tijdens weekends en kampen posten we geregeld foto's en updates op onze facebook pagina.

Like onze pagina

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie