Feestweekend 75 jaar Prins Boudewijn

Geplaatst op 2 september 2021

Beste ouders, leden, sympathisanten, …

We hebben er lang naar uitgekeken, en nu is het bijna zover! Scouts Prins Boudewijn bestaat 75 jaar, en dat wordt gevierd met een heus feestweekend!

Hieronder kan je de volledige planning terugvinden. We ontvangen jullie graag! Bij deze zijn jullie, vrienden, kennissen, sympathisanten, … allemaal uitgenodigd! Vind voor meer updates ook ons facebookevenement leuk: https://bit.ly/3t34sRV.

==========================

VRIJDAG 17 SEPTEMBER 2021

★ TABULA RASA ULTIEM ★
De beste scoutsfuif van Wetteren en omstreken krijgt een upgrade! We ruilen de gemeentelijke feestzaal in voor een grote feesttent op ons eigen terrein. Dans jij mee de tent de lucht in? Boit mee met Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob! Neem zeker een kijkje op het facebookevenement: https://bit.ly/3jwpDso.

==========================

ZATERDAG 18 SEPTEMBER 2021

★ STAPTOCHT 5-8-12 ★
Sportieve zielen kunnen zich uitleven in onze staptocht. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt hier gewandeld. Trek je liever je loopschoenen aan? Dat kan zeker! Vertrekken kan tussen 14u en 16u. Je kan kiezen tussen mooie routes van 5, 8 of 12 km.

Info en inschrijven: https://bit.ly/3yA8MJg

★ STREEKBIERAVOND 2.0 ★
Naast de lekkerste streekbieren, zal deze avond veel Wetters talent ons podium inpalmen. Verschillende bands uit de streek zorgen voor het nodige streepje muziek en ambiance. Maar ook gezellig bijpraten kan aan onze toog of gezellige tafeltjes. We nodigen dan ook elke oudleid(st)er, oudlid, … uit om nog eens de scoutsverhalen van vroeger uit de doeken te doen! In de feesttent of buiten rond het kampvuur een streekbiertje drinken? Het wordt gezellig! Er zijn ook enkele eetkraampjes aanwezig om de hongerige maagjes te spijzen! Deuren openen om 17u (inschrijven of reserveren niet verplicht).

==========================

ZONDAG 19 SEPTEMBER 2021

★ BBQ ★
Bestaat er een mooiere manier om een feestweekend af te sluiten dan met een goed stukje vlees of vegetarisch alternatief? Kom het proeven op onze BBQ! De voetjes onder tafel steken kan van 12u tot 14u. Keuze tussen vlees (kip, worst, saté – €20) of veggie (€20). Kinderen onder 12 jaar betalen €12.

Info en inschrijven: https://bit.ly/2WxdfzH

★ KINDERKERMIS (vanaf 13u) ★
Op zondagnamiddag ondergaat ons terrein een nooit geziene transformatie. Zelf gesjorde speeltuinen, springkastelen, oude volksspelen, … het is er allemaal (gratis!) te vinden. Er zijn eetkraampjes te vinden en drankjes te verkrijgen in onze feesttent. Komt dat zien! Ook kinderen zonder begeleiding zijn welkom (die worden door onze leidingsploeg goed in de gaten gehouden :) ).

★ SLOTSHOW (15u) ★
Om het feestweekend in schoonheid af te sluiten, verwachten we oude en nieuwe leden voor een heuse slotshow! Een interactief toneel door de leidingsploeg met spelletjes en leuke uitdagingen. Kom ook te weten wie je leiding wordt dit jaar! We nemen ook afscheid van leiding en leden van de VZW.

Lukt inschrijven niet via de links hierboven? Stuur een mailtje naar 75@scoutswetteren.be en we helpen je daar graag verder!

We kijken er naar uit om jullie allen te ontvangen, tot dan!

De leidingsploeg

★ SPONSORS ★
Loja Party
Bistro Gustaaf
Mercedes Benz - Rogiers
Bracq Alain & Co
Oosterlinck Wooninrichting
Walgraeve Maatwerk
Bouwwerken Van Hecke

Volg je kapoen

Doorheen het jaar en tijdens weekends en kampen posten we geregeld foto's en updates op onze facebook pagina.

Like onze pagina

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie