Wafelbak - Help jij ons bakken?

Geplaatst op 10 maart 2020

Beste ouders,

Ruikt u het ook? Die zeemzoete wafelgeur die door uw huis glijdt? Inderdaad! Binnenkort is het weer zover.

Op zondagmiddag 29 maart organiseren we onze jaarlijkse wafelbak. Die dag gaan we onze unieke, zelfgebakken wafels aan de man (en vrouw) brengen in het centrum van Wetteren. Met het verdiende geld willen we dit jaar knutselmateriaal en verkleedkledij aankopen. Met de rest van de winst willen we graag de groepsreis (paasmaandag) sponsoren, zodat de kosten voor jullie wat lichter worden. Die gaat dit jaar naar Bobbejaanland!

Om de wafeltjes te bakken doen we een warme oproep naar u toe en vragen we uw hulp. De ingrediënten worden op voorhand besteld, daarom is het noodzakelijk dat u laat weten hoeveel kilo wafels u wilt bakken. U kunt kiezen tussen 2, 3 of 5 kg. Laat voor woensdag 18 maart iets weten via wafels@scoutswetteren.be. Alvast bedankt voor uw helpende hand!

De ingrediënten worden uitgedeeld op zondag 22 maart tussen 17-18 uur. Daarbij zal een brief zitten met het recept, prijzen en verdere uitleg.

De gebakken wafels kunnen op vrijdag 27 maart tussen 18 uur en 20 uur of op zondag 29 maart voor de wafelverkoop verzameld worden in het lokaal.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet ons aan te spreken of een mailtje te sturen naar het bovenvermelde e-mailadres!

Wafelse groeten!

De leidingsploeg

0479 42 78 66

0475 63 27 88

Volg je kapoen

Doorheen het jaar en tijdens weekends en kampen posten we geregeld foto's en updates op onze facebook pagina.

Like onze pagina

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie