Winterfeest 2020

Geplaatst op 10 februari 2020

Beste ouders, scoutssympathisanten en oudleiding,

Dit jaar blaast onze scoutsgroep 75 kaarsjes uit. Een jubileumjaar met verschillende activiteiten staat op het programma! We trappen de feestelijkheden af op ons jaarlijks eetfestijn op zaterdagavond 7 maart 2020.

We willen jou, je familie en vrienden dan ook graag verwelkomen in het Scheppersinstituut vanaf 18u en sluiten af met een gezellige babbel en prettig weerzien in het Jincafé achteraf.

We bieden drie verschillende gerechten aan:

1.     Warme beenham met 2 warme sausjes

2.    Balletjes en champignons in tomatensaus

3.    Verrassend vegetarisch gerecht

Bovenstaande gerechten worden steeds vergezeld door:

Groentebuffet en frietjes

Dessert en koffie

Inschrijven?

Inschrijven kan online via www.scoutswetteren.be/winterfeest.

Heb je problemen met inschrijven via de website? Stuur ons een mailtje via winterfeest@scoutswetteren.be.

Save the date!

Het feestweekend ter gelegenheid van 75 jaar Scouts Prins Boudewijn gaat door van 18 tot 20 september op het scoutsterrein met tal van activiteiten voor jong en oud. Dit wil je niet missen!

Met vriendelijke scoutsgroeten en een stevige linker,

VZW Prins Boudewijn, leiding en materiaalmeesters

PS: heb je een bepaalde allergie? Geef een seintje via 0485/75.86.73 en we houden hiermee graag rekening.

Volg je kapoen

Doorheen het jaar en tijdens weekends en kampen posten we geregeld foto's en updates op onze facebook pagina.

Like onze pagina

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie